FAQ

 Wat is Restaurantweek Curaçao?

Restaurantweek Curaçao is een terugkerend diner evenement dat de restaurants in de spotlights zet en de mogelijkheid geeft hun keuken te profileren. Het is de kans voor inwoners en toeristen van het eiland om tegen een voordeliger tarief dan normaal te genieten van al het lekkers dat de restaurants te bieden hebben.

Hoe werkt het?

Bonnen of pasjes zijn niet nodig, maar vooraf reserveren is sterk aan te raden.

Klik hier voor de lijst van deelnemende restaurants;
Kies uw restaurant;
Bel het restaurant of maak een online reservering door de ‘online reserveren’-knop te gebruiken;

Eet smakelijk!

Moet ik van te voren reserveren?

We raden u sterk aan van te voren telefonisch of online te reserveren. Reserveren is echter niet verplicht. Natuurlijk kunt u ook gewoon even binnenwandelen bij het restaurant om te kijken of er nog plaats is voor het speciale Restaurantweek Curaçao menu, maar u loopt het risico dat het restaurant ‘nee’ moet verkopen. Voorkom teleurstelling en reserveer vooraf dus uw tafeltje!

Kan ik ook online reserveren?

Ja, er kan tegenwoordig ook online gereserveerd worden via deze website. Klik hier om online te reserveren.

Is er een speciaal menu tijdens Restaurantweek Curaçao?

De deelnemende restaurants bereiden tijdens deze week een speciaal Restaurantweek 3-gangen-menu, met een keuze uit minimaal 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en een nagerecht. De invulling laten we over aan de creativiteit van de restaurants en hun chef-koks. De meeste restaurants hebben het speciale menu op deze website geplaatst. Klik hier om de menu’s te bekijken. Mocht het menu nog niet bekend zijn, dan kunt u altijd bellen naar het restaurant voor meer informatie.

Wat kost het?

De deelnemende restaurants bereiden een speciaal Restaurantweek 3-gangen-diner voor Nafl. 55,- p.p. inclusief OB. Exclusief drankjes en fooi.

Welke restaurants doen mee?

Vele restaurants doen mee met deze editie van Restaurantweek. Klik hier om de complete lijst met deelnemende restaurants te bekijken.

Mag ik onbeperkt meedoen?

Ja, u kunt zo vaak als u wilt uit eten tijdens de Restaurantweek Curaçao.

Wanneer is de volgende editie van de Restaurantweek Curaçao?

Wilt u als eerste weten wanneer de eerstvolgende editie van Restaurantweek plaatsvindt? Laat dan hieronder uw gegevens achter in het nieuwbrief invulveld.