TABOOSHH!

Wie zijn wij?

Tabooshh! is een smeltkroes van Caribische gerechten met een andere draai, met diverse recepten die overgedragen zijn van generatie op generatie. Het restaurant aan het Spaanse Water biedt een aantrekkelijk A La Carte-menu, met een brede selectie voorgerechten en eiland tapas, gevolgd door een grote keuze aan hoofdgerechten en desserts voor elke smaak. U zult zeker meer dan één gerecht vinden die u zou willen proeven.

De keuken

De keuken van Tabooshh! is een lekkere mix van Caribbean, Fusion en Lokaal.

 

Reserveringsvoorwaarden van Tabooshh!:

  1. Reserveren voor Restaurantweek is verplicht. Bij het reserveren graag ‘Restaurantweek’ noemen in uw reservering.
  2. Reserveren kan telefonisch na 16:00 uur op het nummer T. 747 5555 of via de website van Restaurantweek Curacao.
  3. Reserveringen voor dezelfde dag is telefonisch mogelijk tot 17:00 uur.
  4. Reserveringen zijn pas bevestigd wanneer u een confirmatie ontvangt dat uw reservering akkoord is. Als de verzochte tijd niet beschikbaar is zullen wij aangeven op welke tijd c.q. dag dit wel mogelijk is.
  5. Uw gereserveerde tafel wordt tot maximaal 15 minuten na reserveringstijd vrijgehouden. Na 15 minuten garanderen wij de tafel niet meer en kunnen deze vrijgeven aan andere gasten.
  6. Kortingscouponnen en stampwallet zijn niet geldig tijdens de Restaurantweek.
  7. Omdat het Restaurantweek is, kan het betekenen dat uw tafel na u weer gereserveerd is voor andere gasten. Wij geven u voldoende tijd om te genieten van uw diner, maar verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden zodat wij de tafel tijdig gereed kunnen maken voor andere gasten.
  8. Tafels voor Restaurantweek zijn beschikbaar vanaf 17:00 uur s’ middags.

Locatie

Contact

Adres:

Caracasbaaiweg 405-1

 

Telefoon:

+5999 747 5555