CHEZ RAY

Wie zijn wij?

Verborgen in de Penstraat 5 (100 meter van St.Tropez Ocean Beach Club) is Restaurant Chez Ray gelegen in een klein gezellig restaurant. Dit restaurant is gevestigd in een oud monumentaal pand uit 1742 met al zijn authentieke details. Het is volledig voorzien van airconditioning, maar u kunt ook op het terras zitten.

De keuken

Vol passie kookt chef Ray de heerlijkste gerechten op basis van de Caribische keuken met een moderne Europese twist: Caribbean Cuisine & More! Chef-kok Ray, geboren in Suriname (Zuid-Amerika) en opgeleid in Nederland, en nu bijna 18 jaar op Curaçao, heeft zijn eetervaring gecombineerd met een totaal nieuwe manier van dineren op Curaçao met gegarandeerde verse kwaliteit.

Met jarenlange ervaring als chef-kok in verschillende restaurants en hotels op Curaçao, en zijn werk als cateraar voor onder meer de voormalige koningin van Nederland, de ambassadeur van de VS en verschillende beroemde Nederlandse kunstenaars, bereikte Chef Ray zijn ambachten in de horeca en voedselindustrie.

 Om uw diner compleet te maken, heeft chef-kok Ray een groot assortiment aan wijnen uit de “oude wereld” en “nieuwe wereld” die per glas of fles kunnen worden besteld. Elke maand maakt Chef Ray een nieuw dinermenu met heerlijke en creatieve gerechten!

Locatie

Contact

Adres:

Penstraat 5

Punda

Willemstad

 

Telefoon:

+5999 668 8141