AMAZONIA

Wie zijn wij?

De Beste Plek op het eiland… tenminste, dat is wat wij zeggen!! Amazonia: The Lost Island of Dreams is gelegen in het Oosten van Curacao, gescholen in een mooi en mysterieus regenwoud. Een “Boutique Resort”, dat uit een Modern Hotel&Pool, Avonturistische Tour, Sports Bar en Uniek Restaurant bestaat. Een plek voor de hele familie, waar jong en oud hun wildste dromen kunnen beleven! Zwemmen, Relaxen, Eten, alles is mogelijk, alleen bij Amazonia: The Lost Island of Dreams.

De keuken

De Keuken van Amazonia is Uniek! Gespecialiseerd in Braziliaans Vlees, geeft Amazonia jouw de belevenis van de bekende “ALL YOU CAN EAT: Rodizio”, waar Gaucho’s (waiters met grote messen) naar de tafel komen en jouw verschillend vlees komen aanbieden. Kan je het aan?!? 

Ook is er de optie van onze “A La Carte Menu”, waar je de mogelijkheid hebt om de verschillende types vlees apart te krijgen. Maar dat is natuurlijk niet alles! Vlees, Pastas, Burgers, Seafood, we hebben het allemaal! Ben je nou lokaal of een toerist, iedereen houdt van en is welkom bij Amazonia: The Lost Island of Dreams!

 

NOTE! U krijgt tijdens de Restaurantweek de gelegenheid om een aangepaste Proeverij uit het All You Can Eat concept te proberen.

Locatie

Contact

Adres:

Weg naar Santa Catharina 66

Willemstad

Curacao

 

Telefoon:

+5999 528 0494